Takip Edin

Rıcky Dekan Logan

Üç on yılı aşkın süren kariyeri boyunca RICKY DEAN LOGAN , hem kamera önünde hem de arkasında çok yönlü ve sürekli gelişen bir yetenek olduğunu kanıtladı.

Henüz sadece bir TV filminde rol alan Logan, ilk uzun metrajlı film deneyimini 1989 yapımı gişe rekorları kıran Geleceğe Dönüş: Bölüm II filminde , Griff’in çetesinin üyesi olan ve Marty McFly’ı fütüristik Hill Valley’de kovalayan “Data” karakterini canlandırarak yaşadı.

Oyuncunun performansı yönetmen Bob Zemeckis ve ortak yaratıcı/yapımcı Bob Gale’i o kadar etkiledi ki, Logan’ı Back to the Future Part III için tamamen farklı bir rolde geri getirdiler. Kısa bir süre sonra Ricky, Freddy’s Dead: The Final Nightmare filminde Carlos rolüyle başka bir klasik film serisinde yer aldı .

O zamandan beri aktör, Buffy the Vampire Slayer , Seinfeld , Tales From the Crypt , Baywatch , Pacific Blue , ER , Las Vegas , Days of Our Lives , My Name is Earl , Southland ve The Mentalist gibi popüler dizilerdeki rolleriyle birçok film ve televizyon projesinde yer aldı. Çok sayıda video oyununa ve Spawn adlı animasyon dizisine sesini verdi . 2012’de Logan, Back to the Future II ortağı Darlene Vogel ile kısa film “It Could Change Everything” için başrol oynamak, yapımcılığını üstlenmek, ortak yazarlık yapmak ve orijinal müziği bestelemek üzere yeniden bir araya geldi.

2015 yaklaşırken Logan , Back to the Future hayranlarının büyük çoğunluğu için özel bir proje üzerinde çalışmaya başladı. BTTF’den Bob Gale’in onayıyla Ricky “geri” döndü ve Hill Valley’nin daha fantastik kurgusal versiyonunun aksine, Marty McFly’ın gerçek 2015 versiyonunda geldiği Back to the Future 2015 kısa filmini üretti. Bir yapımcı olarak Logan, Universal Pictures’ın arka bahçesindeki klasik Hill Valley Courthouse da dahil olmak üzere filmin orijinal film mekanlarının çoğunu güvence altına alabildi. Kısa filmde sinematik alter egosu Data olarak görünüyor ve orijinal oyuncu kadrosu üyeleri Claudia Wells (Jennifer Parker), Donald Fullilove (Belediye Başkanı Goldie Wilson) ve Darlene Vogel’ın (Spike) yeteneklerini işe aldı.

Back to the Future 2015 , 21 Ekim 2015’te Universal’ın Citywalk’unda coşkulu hayranların önünde prömiyerini yaptı ve Back to the Future’ın 30. yıl dönümünün bir haftalık kutlaması olan “We’re Going Back” kongresinde birden fazla kez yer aldı. Kısa film, etkinlikte bulunan binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. O zamandan beri YouTube ve diğer birçok web sitesinde 6 Milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Ricky, @iceninekills müzik videolarında Carlos Cochran rolü de dahil olmak üzere Future’da birçok harika projeye sahip. Şu anda Sean Whalen, Alan Ruck ve Daniel Roebuck ile birlikte Crust adlı uzun metrajlı filmde Tommy rolünde yapımcılığını üstleniyor ve başrol oynuyor. Rebekah Kennedy de başrolde yer alacak.

Resmi web sitesi RickyDeanLogan.com’dur . Resmi Instagram hesabı @ rickydeanlogan’dır .

initial image

Mıchael J. Fox

initial image

Chrıstopher Lloyd

initial image

Lea Thompson

initial image

Crıspın Glover

initial image

Tom Wılson

initial image

Claudıa Wells

initial image

Jeffrey Weıssman

initial image

Mary Steenburgen

initial image

Robert Zemeckıs

initial image

Bob Gale

initial image

Neıl Canton